OBRAZEM: Dopravní nehoda u Rokle. Řidič tady v noci sjel ze silnice a opřel auto o strom
Hasiči na místě pomáhali s vyproštěním muže a ženy z auta, zajišťovali vozidlo a řídili dopravu. Foto: Hasiči Kadaň
Chomutov

Kadaňsko - Hasiči z Kadaně zveřejnili fotografie dopravní nehody, která se stala na konci minulého týdne na silnici číslo 224 u Rokle. V noci tady boural 28letý řidič dodávky se spolujezdkyní. Z nehody naštěstí oba vyvázli jen s lehkými zraněnými.

Nehoda se stala v pátek 10. srpna ve tři hodiny v noci. Vůz značky Mercedes Sprinter mířil od Žatce na Kadaň. V jednu chvíli vyjel ze silnice a narazil do stromu a dopravní značky. Auto řídil 28letý muž, který vezl stejně starou spolujezdkyni. Oba se při nehodě podle policie zranili, naštěstí ale jen lehce.

Hasiči na místě pomáhali s vyproštěním muže a ženy z auta a zajišťovali nabourané vozidlo. Příčinu nehody vyšetřuje policie, alkohol u řidiče byl na místě vyloučen dechovou zkouškou. Předběžná škoda byla odhadnuta na 160 tisíc korun.

1608nehoda2

1608nehoda4

1608nehoda5

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru