V Zahradní ulici v Chomutově shořel karavan
Když přijeli strážníci na místo, byl už karavan celý v plamenech. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – V Zahradní ulici v Chomutově shořel karavan. O požáru, který se odehrál už před několika dny, informovali teď chomutovští strážníci. Na svém facebooku zveřejnili i fotky z požáru.

Na hořící karavan upozornil městskou policii náhodný svědek, který viděl, jak se z vozu kouří. Strážníci po příjezdu na místo spatřili už karavan, který byl celý pohlcen plameny. Na pomoc se dostavily další hlídky, které usměrňovaly dopravu a hasily okolo hořící trávu, aby nedošlo k poškození dalších vozidel.

Na místo byli okamžitě přivoláni hasiči. Zatímco se snažili dostat oheň pod kontrolu, strážníci pomocí operačního velitele provedli lustraci vozidel, která byla nejvíce v ohrožení, aby se mohli spojit s jejich majiteli. Případ si následně převzala státní policie.

 1408pozarkaravanu

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru