OBRAZEM: Lidé sjížděli ulici u letního kina rovnou po zadku i po břiše. Byli jste?
Slide Czech v Chomutově. Foto: e-chomutovsko.cz
Chomutov

Chomutov – Atraktivní zábavu si mohli užít v neděli odpoledne lidé v Chomutově. V rámci projektu Slide Czech zde vyrostla obří skluzavka.

Skluzavka doplnila běžný prázdninový program a Chomutovanům i návštěvníkům města dala možnost zažít netradiční bláznivou jízdu. Na stejném místě se dovádělo už v loni. Není divu, že se tam klouzačka objevila i letos. „Bezkonkurečně je tady největší sklon ulice, tím pádem lidé mají zaručen nejlepší zážitek ze všech měst, kde letos skluzavku postavíme,” řekl Sanny Muharem z pořádající agentury.

Letos byl Chomutov jediným místem v Ústeckém kraji, kde byla skluzavka pro Slide Czech postavená. Postupně se ale objevují i menší obdobné projekty. Dovádělo se například v Klášterci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru