Sportovci, těšte se. Takhle bude vypadat nový atletický areál v Klášterci
Plánek nového atletického areálu. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Město Klášterec nad Ohří se chystá vybudovat nový atletický ovál se šesti drahami a dalšími sektory pro atletické disciplíny. Informuje o tom na svých webových stránkách klášterecká radnice.

Původně chtělo město vybudovat ovál se čtyřmi drahami. Nakonec se ale rozhodlo, že nechá postavit nový běžecký ovál o délce 400 metrů s šesti běžeckými drahami a vodním příkopem pro běh 3000 metrů překážek. Dále jsou navrženy doplňkové sektory pro další atletické disciplíny – skok daleký a vysoký, trojskok, skok o tyči, hod oštěpem, vrh koulí, vrh diskem a kladivem.

"Klášterec nad Ohří má výborné atlety, kteří nás skvěle reprezentují doma i ve světě, nový atletický ovál si jistě zaslouží. Areál je navíc umístěn v dochozí vzdálenosti všech místních škol, které ho budou moci využívat během vyučování," uvedl starosta města Štefan Drozd.

Součástí projektu jsou další doprovodné investice. Jedná se především o přeložku příjezdové komunikace do areálu, která musí být odsunuta vzhledem k rozšíření běžeckého oválu, zřízení parkovacích ploch pro osobní vozidla, nové oplocení a osvětlení atletického oválu, zřízení a napojení dešťové kanalizace pro odvodnění areálu a další drobné terénní úpravy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru