A pak že jenom rozdávají pokuty a dávají botičky. Strážníci pomohli ženě, která píchla přední kolo
Výměna kola. Zdroj: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Strážníkům leckdy lidé nemohou přijít na jméno. Rozčilují se, že jen umí dávat botičky, nebo rozdávat nesmyslné pokuty. Chomutovská městská policie proto zveřejňuje na svém facebooku i příspěvky z různých dalších činností, které mají strážníci na starost. Mnohdy dokážou též velmi rychle a účinně pomoci lidem v nesnázích. Naposledy třeba řidičce, která si nevěděla rady s píchlou pneumatikou.

Hlídka pomáhala ženě, jejíž vozidlo mělo defekt předního kola v ulici Zborovská. Motoristka si sama neuměla poradit, proto se obrátila na projíždějící strážníky. Ti samozřejmě pomoc neodmítli a poškozené kolo vyměnili, aby žena mohla pokračovat v jízdě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru