Cenu města Klášterce nad Ohří získal Miloslav Král
Miloslav Král přebírá cenu - porcelánovou sošku anděla. Foto: Roman Novotný
Chomutov

Klášterec nad Ohří - U příležitosti závěrečného festivalového koncertu Kláštereckých hudebních pramenů byla předána Cena města Klášterce nad Ohří. Letos porcelánovou sošku anděla od místní umělkyně Jitky Kůsové obdržel Miloslav Král. Ocenění získal za celoživotní přínos pro město Klášterec nad Ohří v oblasti sportu, kultury a společenského života.

Miloslav Král získal nejvíce nominací jak z řad veřejnosti, tak od zastupitelů. Zasloužil se o vybudování sportovního areálu, byl aktivní sportovec a následně trenér a funkcionář, zajišťoval setkávání bývalých obyvatel zaniklých obcí Vernéřova a Mikulovic. Dodnes se aktivně účastní přeshraniční spolupráce.

Cena města Klášterce nad Ohří je udělována jednotlivcům nebo kolektivům za přínos k rozvoji města nebo za jeho reprezentaci. Cena může být udělena také za příkladné jednání v krizových situacích, například za záchranu lidského života. Kandidáty na cenu nominují sami občané.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru