Pohřešovaného muže, který jel rybařit na Nechranice, našli mrtvého
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko/Žatecko – Smutně skončilo několikadenní pátrání po 51letém muži ze Žatce, který odjel minulý týden rybařit a od té doby o něm neměla rodina žádné zprávy. V pondělí večer byl muž nelezen mrtvý. Potvrdila to policie. 

Jednapadesátiletý muž odjel ve čtvrtek 5. července kolem 14. hodiny autem na ryby na Nechranickou přehradu. Tam ale údajně vůbec nedojel. Příbuzní, kteří ho po nějaké době začali hledat, se o pomoc obrátili na policii. Pátrání bohužel skončilo tragicky. „Muž byl v pondělí po osmé hodině večerní nalezen bez známek života,“ sdělila policejní mluvčí Irena Pilařová s tím, že nic nenasvědčuje tomu, že by zemřel na následky cizího zavinění. K objasnění příčiny smrti byla nařízena soudní pitva.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru