V Palackého ulici rozbil vandal výlohu, podařilo se ho chytit
Rozbitá výloha. Zdroj. Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutovským městských strážníkům se podařilo zadržet muže, který rozbil v Palackého ulici skleněnou výlohu. Výtržníka dopadli díky svědkům, kterým nebyl vandalismu lhostejný.

Muž mrštil z neznámého důvodu do skleněné tabule výlohy kámen. Vše viděli svědci, kteří zavolali městskou policii. Na místo se dostavily dvě hlídky. Jedna z nich šla zjistit škodu a druhá se vydala hledat muže, který odpovídal udanému popisu.

Podezřelého se podařilo najít v ulici Vodních staveb. Strážníci ho vyzvali k prokázání totožnosti a převezli ho zpět na místo k poškozené výloze. Zde si ho již převzali státní policisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru