Chomutov – Na webových stránkách města Chomutova najdete nově přehled aktuálních uzavírek silnic. Kdykoliv se tak můžete podívat, kudy lze projet a kudy ne.

Každoročně se v Chomutově provádí spousta investičních akcí. Často je provází uzavírky silnic. Nejvíce jich je spojeno s rekonstrukcemi sítí, tedy plynovodů, vodovodů a kanalizací, elektrických a datových rozvodů, a samozřejmě s rekonstrukcemi vozovek a chodníků. “Proto jsme se rozhodli na web města umístit stručný přehled uzavírek, aby se Chomutované mohli kdykoliv podívat na aktuální i budoucí omezení v dopravě,” řekl tajemník chomutovského magistrátu Robert Plechatý.

Na webovou stránku s uzavírkami se lidé dostanou z titulní strany webu města (www.chomutov-mesto.cz) pomocí červeného "tlačítka" dopravní informace. Stránka je rozdělena na mapovou část a stručné tabulky. “V obou částech jsou uzavírky rozděleny podle délky trvání na krátkodobé, dlouhodobé a plánované,” popisuje tajemník.

U většiny současných uzavírek jsou investory stavebních prací právě správci sítí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru