Jirkov - Nevíte, kam vyrazit o víkendu? Chcete jít fandit svému klubu? Nebo vás zajímá, jak dlouho potrvá uzavírka silnice u vašeho domu? Všechno teď najdete v novém webovém kalendáři, který spustilo město Jirkov na svých stránkách.

Jirkovská radnice se inspirovala v sousedním Chomutově, kde má podobný kalendář na stránkách společnost Kultura a sport Chomutov. „Cítili jsme, že Jirkovanům podobný ucelený a přehledný kalendář chybí,“ dodává vedoucí odboru vnitřní správy a vztahů k veřejnosti Jitka Řeháková.

Jirkovský kalendář jde ale ještě o krok dál a poskytuje více informací. Lidé v něm najdou nejen kulturní a sportovní akce, které se v městě konají, ale také praktické informace technického rázu - od uzavírek přes harmonogram přistavování kontejnerů až po upozornění na výkopy či stavební práce.

Koho zajímá jen určitý typ informací, může si kalendář jednoduše nastavit jen jako ´kulturní´ nebo naopak ´technický´. Zajímavou možností je přidat vlastní akci, pokud nějakou pro veřejnost pořádáte. Stačí vyplnit a odeslat jednoduchý formulář, který poté pověřený pracovník městského úřadu před zveřejněním potvrdí.

Kalendář najdete na webové adrese kalendar.jirkov.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru