Chomutov – Ozbrojený muž přepadl v úterý 16. února večer sázkovou kancelář Chance na Březenecké v Chomutově. Odnesl si zatím neupřesněnou částku peněz. Při odchodu na místě nechal tašku, o které tvrdil, že je v ní bomba. Přepadení sázkové kanceláře potvrdila ve středu policie. „Po pachateli intenzivně pátráme,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

Večerní situace na Březenecké. Foto: čtenář

Lupič přišel do sázkové kanceláře před šestou večer. V ruce měl pistoli a požadoval peníze. Vyděšená obsluha mu hotovost dala. Muž poté ale hned neodešel, ale začal ještě vyhrožovat bombou. „V provozovně nechal tašku s hrozbou nástražného výbušného systému. Na místo přivolaní pyrotechnicky ale žádnou výbušninu nenašli,“ sdělila Střelcová. Dodala, že při přepadení nebyl nikdo zraněn.

Policisté v přepadené sázkové kanceláři zajišťovali stopy až do noci. Podrobnější informace k případu v tuto chvíli nechtějí s ohledem na začátek vyšetřování sdělovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru