Tenhle muž měl obtěžovat ženu ve vlaku z Ústí do Chomutova. Musela před ním utéct z kupé
Podezřelý muž byl na bílinském nádraží zachycen kamerovým systémem. Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Ústecký kraj - Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po muži, který je podezřelý, že ve vlaku z Ústí nad Labem do Chomutova obtěžoval ženu. Dotyčná před ním musela z kupé utéct a obrátit se o pomoc na spolucestující. 

Případ se stal v sobotu 25. června kolem 18:25 hodin ve spěšném vlaku č. 1698, který jel z Ústí nad Labem do Chomutova. „Muž vstoupil do kupé, kde seděla mladá žena. Začal ji fyzicky obtěžovat, ženě se po chvilce podařilo z kupé utéct a požádala o pomoc dva mladé muže, kteří cestovali ve stejném vagonu. Ti kontaktovali průvodčího, který agresivního podezřelého vykázal v Bílině z vlaku,“ popsal, co se ve vlaku mělo stát, policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podezřelý muž byl ve věku 35 - 40 let, střední postavy, na sobě měl modré triko, nebo svetr s dlouhým rukávem a maskáčové kalhoty. Celkově působil značně zanedbaným dojmem, mluvil česky bez přízvuku. Měl s sebou tmavý kufr. Podle dosavadního šetření cestoval z Prahy s cílovou stanicí Chomutov.

Podezřelého muže zachytil na bílinském nádraží kamerový systém. Kriminalisté se nyní se záznamem obracejí na veřejnost a žádají o pomoci při zjištění totožnosti neznámého muže. „Uvítáme i svědectví cestující z vlaku, kteří by mohli poskytnout informace například k místu, kde muž do vlaku nastoupil, nebo jiné skutečnosti, které by mohly pomoci k jeho dopadení,“ doplnil Vítek s tím, že veškeré informace lze sdělit na 1. oddělení kriminální policie v Teplicích, nebo na linku 158.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru