Konec uzavírek a objížděk. Nový kruhový objezd nad Tescem je hotový
Nový kruhový objezd. Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov – Přestavba jedné z nejfrekventovanějších křižovatek v Jirkově skončila. Kruhový objezd, který se tady tři měsíce budoval, je hotový. Rekonstrukce Dvořákovy ulice ale skončí až příští rok.

Přestavba křižovatky ulic Dvořákova a Vinařická nad jirkovským hypermarketem Tesco začala letos v dubnu. Výstavba nového kruhové objezdu zkomplikovala hlavně městskou hromadnou dopravu, místo trolejbusů jezdily autobuse. Nyní se ale už vše vrátilo k normálu. Nový kruhový objezd na Tescem je otevřený a obnoven je tedy i běžný provoz MHD. 

Teď bude rekonstrukce pokračovat směrem od Benziny k Novým Ervěnicím. Letos už se ale žádné další uzavírky nechystají.

Rekonstrukce Dvořákovy ulice je jednou z největších investičních akcí posledních let, do kterých se město Jirkov pustilo. Bude trvat až do června příštího roku a součástí je mimo jiné ještě jedna podobná přestavba - křižovatka na kraji Nových Ervěnic bude rovněž okružní. Tato etapa je ale naplánována na příští rok.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru