VIDEO: Strážníci našli v křoví schoulenou pohřešovanou dívku. Jak se na místo dostala, nevěděla
Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci objevili v křoví ve Wolkerově ulici schoulenou spící mladou dívku. Jak se na místo dostala, nevěděla. Záhy se ukázalo, že je po ní vyhlášeno pátrání.

Strážníky o dívce v křoví informoval všímavý občan. Uvedl, že ve Wolkerově ulici na horním parkovišti blízkého marketu viděl ležet v křoví mladou dívku. Strážníci se okamžitě vydali na místo a dívku tam skutečně našli. Byla schoulená na zemi a spala.

Strážníci ji probudili a snažili se zjistit, co se stalo a jak se jmenuje. Dívka se jim pokoušela odpovídat, ale na podrobnosti, jak se dostala do křoví, si nevzpomínala. Nakonec hlídka zjistila, že po dotyčné je vyhlášeno pátrání, protože utekla z domova. Okamžitě proto byla o případu vyrozuměna státní policie. Vzhledem k tomu, že si dívka stěžovala na bolest hlavy, přivolali strážníci na místo sanitku. Případ si následně převzali státní policisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru