Skvělá reprezentace, výjimečné úspěchy, mimořádné činy. Jirkov ocenil šestnáct školáků
Dvanáct školáků, které město ocenila při slavnostním ceremoniálu v Rytířském sále Červeného Hrádku. Ocenění jim předávali starosta Radek Štejnar (druhý zleva) a tajemnice MěÚ Viera Avakjanová. Foto: MěÚ JIrkov/Josef Dušek
Chomutov

Jirkov – Město Jirkov vyznamenalo šestnáct kluků a holek z jirkovských škol oceněním Žák roku. Je to již podruhé, kdy radnice ocenila kromě učitelů také školáky.

Žáky nominovaly přímo školy či školské organizace přes jednotlivé ředitele, a to ve dvou kategoriích. Jednou z nich jsou studijní úspěchy a zásluhy v oblasti vzdělávání, ve druhé město oceňuje mimořádné činy. Mezi oceněnými školáky byli třeba úspěšné muzikantky či sportovci, výborný matematik nebo pohotoví zachránci, kteří neváhali pomoci lidem v nouzi.

Slavnostní ocenění školáků proběhlo v Rytířském sále Červeného Hrádku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru