Na frekventované odbočce k obchodní zóně se začne stavět kruhový objezd
Zdroj: obec Otvice
Chomutov

Chomutovsko - Během pár dní začnou práce na rekonstrukci křižovatky v ulici Obchodní zóna. Na frekventované odbočce ke Kauflandu a ostatním obchodům ze silnice II. třídy bude vybudována nová okružní křižovatka. Na svých webových stránkách o tom informuje obec Otvice.

Nová okružní křižovatka umožní průběžné řazení vozidel ze všech směrů a tak by již nemělo docházet ke kolonám při výjezdu z Obchodní zóny, dále by mělo dojít k bezpečnému napojení ze směru od silnice I/13 při odbočování do Otvic a v konečném důsledku dojde ke zpomalení dopravy ve směru od Otvic a Jirkova.

Rekonstrukce křižovatky by se měla provádět za provozu, řidiči ale samozřejmě musí počítat s určitými omezeními. Práce by měly být hotovy do konce listopadu. Na příští rok se pak chystá rekonstrukce samotné ulice Obchodní zóna a rozsah prací bude záviset i na případné dotaci, o kterou již obecní úřad požádal.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru