OBRAZEM: Známí youtubeři, skákací hrady, spousta zábavy i občerstvení. To byl letošní rodinný den v Aisanu
Rodinný den v Aisanu v Lounech. Foto: Olga Markuzziová
Chomutov

Louny - Zaměstnanci lounského výrobního závodu si v sobotu 23. června v areálu Aisan Industry Czech užívali svůj rodinný den. Ten pro ně zaměstnavatel každoročně připravuje vždy na začátku léta.

Od 9. do 13. hodiny si mohli všichni návštěvníci, tedy pracovníci firmy, jejich rodinní příslušníci či přátelé, užívat spoustu zábavy a také bohatý výběr občerstvení dle libosti a zcela zdarma.

Pro děti byla nachystána spousta možností jak se vyřádit, různé skákací hrady, klouzačky, ale i vodní atrakce a mnoho dalšího. Ty starší kromě jiného potěšila možnost svézt se na segwayi nebo vyzkoušet trenažér F1 a nemohli se dočkat na překvapení dne, vystoupení herečky, zpěvačky, tanečnice a youtuberky Veroniky Spurné, či youtubera Jakuba Váňy, známého jako Jakub.house a také vystoupení mistrů světa v electric boogie.

Aisan Industry Czech patří k nejvýznamnějším zaměstnavatelům v Lounech. Za tento úspěch vděčí zejména zaměstnancům, proto je cílem firmy, aby zde byli zaměstnanci dlouhodobě spokojeni. Poskytují jim co nejlepší pracovní podmínky a pracovní prostředí, které přetváří i na základě jejich připomínek.

Firemní rodinné dny dotváří příjemný celek k tomu, aby se zaměstnanci ve firmě cítili dobře a aby si tuto budovu, kam chodí hlavně pracovat, užili i trochu jiným způsobem, a to i se svými nejbližšími. S sebou si na rodinný firemní den mohou přivést kohokoliv, s kým chtějí tento den trávit.

„Jsem zaměstnancem již dvanáct let a jsem tu spokojený. Práce není jednotvárná a je docela dobře placená. Máme i spoustu zaměstnaneckých výhod. Práci v Aisanu bych určitě doporučil,“ sdělil spokojený zaměstnanec, který dále prozradil, že rodinný den navštěvuje s manželkou a svými dětmi pravidelně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru