Další nehoda na třináctce vedle Ohře! Řidička čelně narazila do protijedoucího auta
Nehoda u obce Boč. Foto: Policie ČR
Chomutov

Boč - Další vážnou havárii evidují policisté po uplynulém víkendu na nebezpečné silnici mezi obcemi Boč a Strážní nad Ohří. Při čelním střetu se tam zranili čtyři lidé.

Po silnici I/13 ve směru na Klášterec nad Ohří řídila vozidlo značky Peugeot pětadvacetiletá žena. Při projíždění pravotočivé zatáčky řidička nepřizpůsobila rychlost jízdy vozidla dopravně technickému stavu komunikace a uvedla své vozidlo do smyku. Vozidlem přejela do protisměrného jízdního pruhu, kde se čelně střetla s protijedoucím vozidlem značky Citroën.

Při dopravní nehodě došlo k lehkým zraněním čtyř osob z vozidla značky Citroën, kteří byli převezeni na ošetření do nemocnice. Škoda na dopravních prostředcích je odhadována na částku téměř 300 tisíc korun.

Alkohol byl u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Dopravní nehoda je i nadále v šetření policie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru