Partnerská hádka o věci skončila překvapením. Muže strážníci odvedli v poutech
Zadržený muž. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – S tímhle asi muž, který se v Chomutově nepohodl se svojí bývalou partnerkou, nepočítal. Hádka o věci a kočku pro něj neskočila vůbec dobře. S pouty na rukou ho strážníci odvedli přímo na státní policii. Paradoxně ho zadrželi úplně kvůli něčemu jinému, než kvůli partnerskému konfliktu.

Událost se stala v jednom z chomutovských panelových domů. Hádka mezi mužem a ženou se vyostřila tak, že jeden ze sousedů přivolal raději městskou policii. Po příjezdu na místo zahlédla hlídka u schránek ženu, která strážníkům sdělila, že právě ona se nepohodla se svým expřítelem. Chtěla po něm své věci a kočku. To ovšem způsobilo hlučnou výměnu názorů a nakonec ji přítel s věcmi a kočkou hodil do výtahu a zamknul za sebou dveře.

Strážníci si samozřejmě vyslechli i verzi celé události od muže. Ten tvrdil, že k němu žena stále chodí a kope do dveří. Její věci jí tedy předal a přeje si, ať se už nevrací.

Strážníci poté muže vyzvali k prokázání totožnosti. Jelikož tak nebyl schopný učinit, na místo se dostavila policejní hlídka, která provedla jeho lustraci. A policisté se nestačili divit. Zjistili totiž, že na muže je vydán příkaz k zatčení za loupež. Strážnici ho tedy okamžitě spoutali a převezli na policejní služebnu.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru