V Chomutově bylo o víkendu rušno. Před barem v centru se strhla rvačka. U ubytovny zadrželi policisté muže, který vyhrožoval
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Policisté vyšetřují dva incidenty, které se přes víkend staly v Chomutově. První se odehrál u ubytovny, druhý před jedním z chomutovských barů, kde se poprali dva muži.  

Dva Chomutované (42 a 37 let) se do sebe pustili v sobotu v noci. Rvačka se odehrála před barem v centru města. „Muži se nejdříve pohádali, neúmyslně rozbili výlohu baru a pak oba skončili na zemi,“ popsala incident policejní mluvčí Marie Pivková. Oprava výlohy byla odhadnuta na 10 tisíc korun. Oba muži mají na krku obvinění z výtržnictví. 

K dalšímu incidentu došlo v neděli odpoledne před chomutovskou ubytovnou. Jednapadesátiletý Chomutovan tady měl vyhrožovat dalšímu muži napadením a ublížením na zdraví. „Nikdo nakonec nebyl zraněn. Co incident vyprovokovalo, je předmětem dalšího vyšetřování,“ sdělila policejní mluvčí. Podezřelého muže zadržela policejní hlídka. Případ policisté vyšetřují jako nebezpečné vyhrožování.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru