Prodej auta nevyšel. Zájemce nezaplatil a s vozem zmizel neznámo kam
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Kriminalisté v Kadani prověřují jednání 38letého muže z Děčína, který se měl dopustit zpronevěry. Tvrdil, že má zájem o koupi auta a všechno kolem prodeje zajistí, nakonec ale s cizím vozem zmizel neznámo kam a majitel auta na peníze čekal marně.

Osmatřicetiletý muž měl od poškozeného převzít osobní motorové vozidlo včetně dokladů s tím, že na vozidle provede technickou prohlídku, sepíše kupní smlouvu a následně zaplatí dohodnutou částku ve výši 16 tisíc korun. S autem odjel a od té doby ho ale poškozený neviděl. „Na urgence k navrácení vozidla nebo zaplacení hotovosti vůbec nereagoval, a jak majitel zjistil, auto již prodal další osobě,“ uvedla k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

Majitel auta měl ale nakonec štěstí. Policisté vozidlo vypátrali a předali mu ho zpět. Osmatřicetiletý muž má nyní na krku obvinění z trestného činu zpronevěry.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru