Ženě byla ukradena peněženka, díky poctivému nálezci ji získala zpět i s některými doklady
Nalezená peněženka. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Poctivci ještě nevymřeli. Na služebnu chomutovské městské policie se dostavil muž, který náhodou našel cizí peněženku. Ta se tak vrátila své původní majitelce, sice bez peněz, ale aspoň s některými doklady.

Muž strážníkům sdělil, že peněženku objevil u obchodního domu v betonovém koši. Uvnitř nebyla žádná finanční hotovost a ani platební karty, ale strážníci se díky jiným dokladům se jménem mohli zkontaktovat s majitelkou. Žena uvedla, že jí byla peněženka ukradena, ale zatím její odcizení ještě neohlásila na policii. Strážníci ji proto převezli na obvodní oddělení Policie ČR, aby tak mohla učinit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru