Konec SD Arény. Zimní stadion v Chomutově se přejmenuje
Ilustrační foto Zdroj: Kultura a sport Chomutov
Chomutov

Chomutov – Zimní stadion v Chomutově se přejmenuje. Ponese název nového reklamního partnera. Nový název by se měl na štítě budovy objevit během léta. Informovala o tom společnost Kultura a sport Chomutov.

Nového a významného reklamního partnera získala společnost Kultura a sport Chomutov. S jirkovskou společností Rocknet. podepsala pětiletou smlouvu, díky níž se chomutovský zimní stadion bude jmenovat ROCKNET ARÉNA.

Stadion má ještě na štítě logo předchozího partnera - společnosti Severočeské doly. Smlouva však již vypršela a brzy tak dvě hornická kladívka nahradí červená síť z loga zmíněné stavební společnosti. Tím se SD ARÉNA viditelně a oficiálně změní na ROCKNET ARÉNU. "Čekáme už jen na dokončení světelné podoby nového loga a názvu, do léta bude na štítě nový název," prozradila Věra Fryčová, jednatelka Kultury a sport Chomutov.

Chomutovský zimní stadion je nejčastěji zmiňovaný jako hokejový stánek extraligového klubu Piráti Chomutov. V nadcházející sezoně tak bude jejich domácí arénou nově ROCKNET ARÉNA. Kromě hokejistů má na ledové ploše zázemí také krasobruslařský oddíl a především se tu pořádají velké sportovní a kulturní akce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru