Řidič náklaďáku poškodil při otáčení květináč. Nebýt všímavého občana, tak by ujel
Poškozený květináč. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Hlídka chomutovské městské policie vyjížděla do ulice Boženy Němcové, kde poškodil řidič náklaďáku květináč. Škodu bude muset motorista uhradit.

Do ulice Boženy Němcové přivolal strážníky všímavý občan, který viděl, jak se nákladní vůz otáčí na malém místě a bylo mu jasné, že bez škod se tento manévr neobejde. To se skutečně stalo a řidič kvůli manipulaci s velkým vozidlem na malé ploše poškodil květináč. Strážníkům řekl, že o škodě, kterou způsobil, ví, přesto chtěl ale z místa evidentně ujet.

Strážníci ho zastavili, vyzvali k prokázání totožnosti a kvůli škodě, kterou motorista způsobil, přivolali státní policisty. Ti si událost převzali k dořešení.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru