Pozor, výluka! Kvůli opravám bude uzavřen železniční přejezd u nádraží v Klášterci. Jinak budou jezdit čtyři autobusové linky
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Řidiči, pozor! V Klášterci nad Ohří se v pondělí 18. června uzavře železniční přejezd v blízkosti autobusového nádraží. Důvodem je oprava žlabů a povrchů. Kvůli uzavírce dojde ke změnám při obsluze některých autobusových zastávek. Jinak budou jezdit čtyři autobusové spoje.

Uzavírka přejezdu začíná 18. června v 7:00 hodin a skončit by měla 22. června v 20:00 hodin. Změny v dopravě se budou týkat linek: 580 Chomutov – Klášterec nad Ohří, 600 Kadaň – Klášterec nad Ohří – Vejprty, 601 Tušimice – Kadaň – Klášterec nad Ohří – Okounov, 603 Kadaň – Klášterec nad Ohří. Po dobu uzavírky nebudou obsluhovány autobusové zastávky Klášterec nad Ohří.,porcelánka, Rašovice,čerp., Mikulovice,statek a Kadaň,Jungmannova. Autobusové linky 580, 601 a 603 nebudou obsluhovat zastávku Klášterecnad Ohří,porcelánka.

Nejbližší obsluhovanou zastávkou bude autobusové nádraží v Klášterci nad Ohří. Autobusová linka 600 pojede v úseku Klášterec nad Ohří – Kadaň po objízdné trase kolem průmyslové zóny Verne. Zastávky Klášterec n.O.,porcelánka, Rašovice,čerp., Mikulovice,statek a Kadaň,Jungmannova nebudou obsluhovány.

Časy odjezdů z obsluhovaných zastávek všech dotčených linek zůstávají zachovány. Vlivem délky objízdné trasy může u linky 600 docházet ke zpoždění spojů. Vzhledem k délce uzavírky nebudou zavedeny výlukové jízdní řády.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru