Do Jirkova dorazila stovka kompostérů. Dostanou je lidé, kteří si o ně zažádali
Minulý týden do městských garáží vyložili přes sto kompostérů. Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - V garážích města Jirkova už je složená více než stovka kompostérů, které město pro obyvatele získalo v rámci dotačního projektu. Jirkované, kteří o něj loni včas zažádali, dostanou v tomto týdnu dopis s instrukcemi, kdy a kde si budou moci kompostér vyzvednout.

Dotaci na projekt s názvem ´Chomutovsko - kompostéry pro občany´ získal Dobrovolný svazek obcí Chomutovsko, jehož členem je také město Jirkov. Proto o kompostéry mohli žádat rovněž jirkovští občané. Loňská uzávěrka byla 6. července, úřad však přijímal žádosti i po tomto datu a přijímá je stále – formulář najdete na webových stránkách města nebo je dispozici také na podatelně Městského úřadu v Jirkově. Podmínkou pro přidělení kompostéru k rekreačnímu objektu (zahrádce v zahradní kolonii na území města Jirkova) je zaplacený rekreační poplatek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru