Domácí násilí v bytě v Blatenské ulici. Muž bil svoji ženu dokonce před dětmi
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Domácí násilí vyšetřují policisté v Blatenská ulici v Chomutově. Dvaatřicetiletý muž tady minulý týden zbil svoji ženu, všemu přihlížely jejich děti.

Případ se stal minulý týden ve čtvrtek večer. Muž byl pod vlivem alkoholu. Nejdříve se měl se svojí ženou pohádat, pak ji i několikrát udeřil. „Vzhledem k tomu, že se takto chová v přítomnosti jejich společných dvou dětí již nějakou dobu, policisté přistoupili k jeho vykázání ze společně obývaných prostor,“ sdělila k případu policejní mluvčí Marie Pivková. Muž je navíc podezřelý, že se svým jednáním dopustil trestného činu pokus ublížení na zdraví.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru