Vážná nehoda v Chomutově: Matka vysadila dívku u silnice, chvíli na to ji srazilo auto
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – V Chomutově se dnes (5. června) ráno stala vážná dopravní nehoda. V Bezručově ulici srazilo auto devítiletou školačku. Zraněnou dívku přepravil do nemocnice vrtulník letecké záchranky.

Nehoda se stala v půl osmé ráno. Školačku auto srazilo na přechodu. Podle dostupných informací dívku krátce před nehodou vysadila z auta matka, která ji nejspíš vezla do školy. S vozem měla žena zůstat stát u krajnice a dívka začala přecházet vozovku. Stojící auto v ten samý moment začal objíždět jiný vůz, který následně školačku srazil.

Pro zraněnou dívku přiletěl záchranářský vrtulník. Její zranění by ale naštěstí neměla být vážná „Podle našich informací by dívka měla být jen lehce zraněna,“ řekla policejní mluvčí Marie Pivková s tím, že příčinu nehody policie vyšetřuje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru