Na mol opilý muž vyváděl v Holešické ulici. Své expřítelkyni vykopl dveře u bytu a zničil auto
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Chomutovští policisté zasahovali v neděli v dopoledních hodinách v Holešické ulici. Rozruch tady dělal na mol opilý 36letý muž, který své bývalé přítelkyni zničil dveře u bytu a auto.

Muž měl nejdříve bouchat na dveře u bytu své expřítelkyně. „Když mu žena neotevřela a vyzývala ho, ať odejde, vykopl vstupní dveře. V bytě poté zůstal a vulgárně nadával,“ popsala incident policejní mluvčí Marie Pivková. Následně muž ještě na parkovišti před domem poškodil lak na zaparkovaném vozidle, které patří jeho expřítelkyni. Oprava bude stát nejméně 13 500 korun. 

Muž byl policisty zadržen, následně provedená dechová zkouška prokázala, že jednal pod vlivem alkoholu. „Nadýchal 2,7 promile. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako porušování domovní svobody a poškození cizí věci,“ doplnila mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru