Jak pokračují čtyři velké stavby v Jirkově? Něco už finišuje, jinde se práce protáhnou
Rekonstrukce Dvořákovy ulice postupuje podle plánu. Foto: 4x MěÚ Jirkov/Josef Dušek
Chomutov

Jirkov – V jirkovských ulicích probíhají v současné době čtyři větší investiční akce. Kde je už hotovo a kde se ještě pracuje? Podle informací z jirkovské radnice v těchto dnech už finišuje rekonstrukce ulice Osvobození a hotové je parkoviště v Mostecké ulici. Velká přestavba Dvořákovy ulice probíhá podle plánu. Oprava Chomutovské ulice se ovšem oproti plánu trochu protáhne.

Rekonstrukce Dvořákovy ulice postupuje přesně podle plánu. Do konce června bude hotový kruhový objezd a asfaltová komunikace od polikliniky až po čerpací stanici. Tím skončí také dopravní uzavírka. Pak budou práce pokračovat směrem k Novým Ervěnicím.

Chomutovská ulice

Rekonstrukce spodní části Chomutovské ulice se zřejmě o něco protáhne. Měla být hotová do konce června, ale stavební firma musí čekat na žulové oblouky. Zatím dělníci odfrézovali asfalt a rozebrali zámkovou dlažbu z chodníků, teď budou pokládat nové podkladní vrstvy pod budoucí silnici. Po dokončení bude mít povrch v žulové dlažbě a bude jednosměrná směrem od ZUŠ ke kostelu.

0106jirkovchomutovskaulice

Parkoviště v Mostecké ulici

Nové parkoviště v Mostecké ulici bude město příští týden přebírat. Podél silnice tu vzniklo 46 příčných parkovacích míst.

0106jirkovmosteckaulice

Ulice Osvobození

V těchto dnech finišuje rekonstrukce ulice Osvobození. Stavební firma pokládá vrstvy asfaltu, proto je ulice zavřená. Hotovo má být do 5. června, ale zbývá ještě dokončit chodníky, pak musí firma nainstalovat a namalovat dopravní značení a také provést terénní úpravy.

0106jirkovuliceosvobozeni

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru