Rodina se slunila na terase, dům jí mezitím vykradl zloděj
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří – V šoku musela být rodina z Klášterce nad Ohří, které neznámý zloděje během uplynulého víkendu vykradl dům. Pachatel se totiž do domácnosti vloupal, i když byli všichni doma.

Ke krádeži došlo v sobotu v domě v ulici Pod Pivovarem. Rodina trávila volný čas na terase za domem, čehož zloděj využil. „Zatímco se rodina pohybovala na terase, vnikl pachatel neuzamčenými dveřmi domu dovnitř. Z kuchyně sebral z odložené kabelky hotovost, stravenky a poukazy do prodejny a bez povšimnutí nenechal ani notebook,“ uvedla ke krádeži policejní mluvčí Marie Pivková. Majitelce tak vznikla škoda přesahující 8 tisíc korun. Po pachateli policisté pátrají. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru