To byla rychlost. Mladík si přivlastnil drahý mobil, který vypadl hostovi před restaurací, a šel ho hned prodat k jiné hospodě
Ilustrační foto
Chomutov

Most, Chomutov – Teprve osmnáctiletý mladík z Chomutova kradl v sousedním Mostě. Využil příležitosti a přivlastni si u jedné zdejší restaurace drahý mobil, ten pak obratem ruky zkoušel prodávat u další hospody.

Ke krádeži došlo v noci u jedné mostecké restaurace. Mladík seděl ještě s jiným mužem na schodech u hospody. Dotyčnému vypadl z kapsy mobilní telefon, čehož si mladý muž ihned všiml. Počkal na příhodnou dobu a mobil si přivlastnil. Poté z místa odešel a u jiné restaurace kradený telefon nabízel jednomu muži. „Ten ale přivolal policii a mladého muže do příjezdu hlídky zadržel,“ uvedla k případu policejní mluvčí Ludmila Světláková s tím, že telefon v hodnotě 27 tisíc korun byl zpět vrácen majiteli.

Mladého lapku policisté obvinili z trestného činu krádeže. Navíc se ukázalo, že se do křížku se zákonem dostal už v minulosti, kdy též kradl a byl za to pravomocně odsouzen.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru