Ústecký kraj - Čtvrtá průmyslová revoluce se týká celého světa, nevyhne se tedy ani Ústeckému kraji. Je pro nás spíše příležitostí nebo hrozbou? Tyto a další otázky budou diskutovány na 4. Podnikatelském fóru Ústeckého kraje ve dnech 4. a 5 června v Ústí nad Labem.

Zúčastnit se může každý. Řešit se budou témata spojená s průmyslem 4.0, prací 4.0, výzkumem 4.0 i vzděláváním 4.0. Hlavními organizátory jsou tradičně Ústecký kraj a Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje.

Roboti, automatizace, digitalizace a rychlý technologický pokrok přináší mnoho možností. Na druhou stranu pak strach o pracovní místa, nadvládu robotů nad světem, zneužití údajů v elektronických systémech, odklon od normálního života do toho virtuálního. To je jen stručný výčet myšlenek, které nás napadají v souvislosti se 4. průmyslovou revolucí. Přijďte diskutovat na 4. Podnikatelské fórum Ústeckého kraje.

Pro registraci využijte: http://www.forumusteckykraj.cz/podnikatelske/

2905podnikatelskeforumletak

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru