Výtržník má na svědomí několik trestných činů: Obtěžoval bývalou, řídil přes zákaz a pral se
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Kriminalisté obvinili z několika trestných činů 42letého muže z Chomutova. Od ledna letošního roku měl opakovaně telefonicky kontaktovat i prostřednictvím elektronických komunikací bývalou přítelkyni. Na ženu čeká i proti její vůli v místě trvalého bydliště.

Dále pak měl v měsíci březnu řídit v ulici Na Příkopech osobní motorové vozidlo i přes skutečnost, že má soudem vysloven zákaz řízení, který skončí až v únoru příštího roku. A aby toho nebylo málo, minulý měsíc v dubnu měl fyzicky napadnout na ulici poškozeného, kterému pak i kopáním poškodil osobní vozidlo.

"Oprava byla v tomto případě odhadnuta na 30 tisíc korun. Obvinění z poškození cizí věci, maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a nebezpečného pronásledování si muž převzal, vyšetřování nadále pokračuje," uvedla policejní mluvčí Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru