Několik hlídek strážníků nahánělo po Chomutově celostátně hledaného muže, osudným se mu stal plot u domku
Ilustrační foto Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Hned několik hlídek městské policie nahánělo po Chomutově celostátně hledaného muže. Dotyčný se schovával v trávě, ukrýval se na cizích pozemcích a přebíhal silnice. Nakonec se ho podařilo lapnout při přelézání plotu u jednoho z rodinných domů.

Na celostátně hledaného muže strážníci narazili náhodou, když se vydali po telefonickém upozornění zkontrolovat tři podezřelé muže a jednu ženu, kteří tlačili v Bezručově ulici nákupní vozík plný knih. Po příjezdu na místo hlídka dva z mužů a ženu ztotožnila, třetí muž se ale choval podezřele. Byl zmatený, nervózní a od skupinky se nenápadně vzdaloval. Jakmile viděl, že si toho strážníci všimli, dal se na útěk.

Strážníci se okamžitě vydali za ním. Muž se schovával v trávě, ukrýval se na cizích pozemcích, přelézal ploty a přebíhal silnice, v patách měl pořád některou z hlídek. Nakonec přelezl plot u jednoho rodinného domu, a když se na druhé straně snažil dostat zpět na ulici, tak ho jeden ze strážníků chytil a spoutal. Následně byl zadržený muž převezen na služebnu státní policie.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru