Strážníci si přišli do bytu pro celostátně hledaného muže, našli ho nasoukaného za lednicí
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Neobvyklý úkryt si našel celostátně hledaný muž v Chomutově, pro kterého si přijeli strážníci do jednoho ze zdejších bytů. Nasoukal se do prostoru za lednicí. Hlídka ho tady ovšem během chvíle objevila.

Případ se stal v domě v Kyjické ulici. Strážníci nejdříve zajistili okolí vchodu domu, poté zaklepali na dveře bytu, kde se měl celostátně hledaný muž nacházet. Otevřela jim žena, která hlídku dobrovolně pustila dovnitř. Na první pohled strážníci nikoho jiného v bytě nenašli, po druhém podrobnějším pátrání se nestačili divit. Hledaný muž byl schovaný v prostoru za lednicí.

Dotyčný u sebe sice neměl žádný doklad, přes operačního velitele ale hlídka zjistila, že se jedná skutečně o celostátně hledaného. Následně byl muž převezen v poutech na státní policii.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru