VIDEO: Na terase hotelu vyspával opilec, strážníci ho museli odvést v poutech
Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – V poutech skončil notně opilý muž, který vyspával na terase chomutovského hotelu v Bezručově ulici. Odmítal odsud totiž dobrovolně odejít. O případu informovala městská policie, která na místě zasahovala.

Na nechtěného hosta na terase zavolala strážníky zaměstnankyně hotelu. Muž byl totiž úplně na mol a ženě vulgárně nadával. Když přijela na místo hlídka městské policie, tak dotyčný vyspával a byl v takovém stavu, že si dokonce zapomněl obléct kalhoty. Se strážníky začal komunikovat až teprve tehdy, když ho posadili.

Ani poté ale vstřícný rozhodně nebyl. Terasu hotelu odmítal opustit a začal dělat problémy. Za použití donucovacích prostředků ho tedy strážníci odvedli ke služebnímu vozidlu. Během prohlídky, zda u sebe nemá zbraň, muž ale vyváděl tak, že mu musela být nasazena dokonce pouta. Následně byl převezen na služebnu státní policie, kde zjistili jeho totožnost.

Muž má nyní na krku podezření z přestupku, celou událost bude řešit příslušný odbor chomutovského magistrátu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru