Pomozte opuštěným pejskům. V zámeckém parku se opět uskuteční charitativní běh pro klášterecký útulek
Foto z loňského běhu. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – V zámeckém parku v Klášterci nad Ohří se opět poběží charitativní běh pro psí útulek. Akce je naplánována na neděli 13. května, začíná v 15 hodin.

V Klášterci se letos uskuteční už 2. ročník charitativní celostátní akce Běhejme a pomáhejme útulkům. Za startovné 100 korun můžete buď běžet 4 kilometry dlouhou trasu, nebo se můžete projít jeden kilometr s dětmi i pejsky. Výtěžek z akce půjde opět na podporu kláštereckého útulku. Loni se organizátorům podařilo vybrat 36 tisíc.

Pro všechny účastníky charitativního běhu bude připraven i doprovodný program - jízda na koních, malování na obličej pro děti, atrakce pro psy nebo bezplatná veterinární poradna. Letos v místě konání akce najdete také stánek ciboušovského útulku s propagačními předměty a novými hrnky.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru