OBRAZEM: Kláštercem prošel majálesový průvod, dnes se v centru města bude stavět májka
Páteční majáles v Klášterci nad Ohří. Foto: 5x město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Kláštercem prošel v pátek majálesový průvod. Akci organizovali pedagogové a studenti kláštereckého gymnázia a SOŠ.

Studenti se převlékli do různých kostýmů a v devět ráno vyrazili do centra města. Před radnicí je přivítal starosta Klášterce, následně průvod pokračoval dál a na hřišti za školou měli studenti až do odpoledních hodin společný program – soutěžilo se a tancovalo.

Dnes (30. dubna) se všichni obyvatelé Klášterce mohou přijít do centra města podívat na stavění májky – tradičního symbolu jara. Akce začíná v 15.00 hodin na kláštereckém náměstí. O hudební doprovod se postará Viliam Béreš s kapelou.

3004majales7

3004majales6

3004majales5

3004majales1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru