Velká česneková loupež: Dva mladí brigádníci ukradli na statku téměř sto kilo česneku
Ilustrační foto. Zdroj: CC0
Chomutov

Chomutovsko/Mostecko – Policisté stíhají dva mladé muže (22 let) z Chomutovska, kteří pracovali na statku na Mostecku. Ukradli odsud totiž velké množství česneku, jehož prodejem si poté vydělávali.

Oba mladí muži pracovali na zemědělském statku jako brigádníci. Během ani ne jednoho týdne v době jejich přítomnosti na brigádě měli na statku odcizit pytle s celkem 99 kilogramy česneku v celkové hodnotě 12 tisíc korun. „Zeleninu měli následně muži prodat náhodných zájemcům a o peníze se rozdělili,“ řekla k případu policejní mluvčí Ludmila Světláková. Na krádež se ale přišlo a oba mladí muži teď mají na krku trestní stíhání pro přečin krádeže.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru