Chomutovští strážníci chytili opilého řidiče. Upozornil na sebe, když nedal přednost
Strážníci zjistili, že má auto uražené zrcátko, proto pro jistotu zkontrolovali auta na trase, kudy opilý řidič projížděl, zda nejsou poškozená. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci chytili opilého řidiče. Motorista na sebe sám upozornil, když na jedné z křižovatek nedal přednost v jízdě, což viděli právě kolem projíždějící strážníci.

Hlídka chomutovské městské policie se za motoristou hned vydala. Dostihla ho v ulici Kostnická, kterou projížděl vysokou rychlostí. Strážníci se řidiče pokusili zastavit, ten ale na znamení nejprve nereagoval a dál pokračoval v jízdě. Po chvilce ale nakonec odbočil a zastavil.Strážníci motoristu vyzvali, aby jim ukázal doklady. Když s ním komunikovali, ucítili z něj alkohol. Na dotaz, zda před jízdou pil, muž odpověděl, že si dal jednu skleničku vína. Následně ale nadýchal téměř jedno promile. 

Na místo byla přivolána státní policie. Mezitím strážníci zjistili, že vůz má uražené zrcátko. Řidič k tomu uved, že ho nejspíš někdo poničil ještě před jízdou. Strážníci pro jistotu ale zkontrolovali auta, která parkovala na trase, kudy opilý motorista jel, zda nejsou poškozená.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru