Pozor! Most pod Hněvínem půjde k zemi. Řidiče čeká při jízdě na Chomutov objížďka
K zemi půjde levá část oblouku na fotografii. Nyní je tam provoz už částečně omezen. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Most - Začátkem července 2018 bude zahájena rekonstrukce mostu na silnici č. I/27 pod Hněvínem ve směru Litvínov – Most. Původní most bude odstraněn a vybudován nový. Aktuálně o tom informovala litvínovská radnice.

"Z tohoto důvodu dojde k úplné uzavírce jízdního pásu ve směru Litvínov – Most. Druhá část silnice č. I/27B směr Most – Litvínov bude zobousměrněna a využívána jako objízdná trasa. Vozidla jedoucí z Mostu do Litvínova tak pojedou po stávající silnici, ale pouze v jednom jízdním pruhu, vozidla jedoucí z Litvínova do Mostu pojedou v druhém jízdním pruhu," uvádí na svém webu Městský úřad Litvínov.

Komplikace při jízdě na Chomutov

Tranzitní vozidla jedoucí po silnici č. I/27 ve směru od Teplic do Chomutova budou muset použít objízdnou trasu po silnici č. I/27 směr Litvínov na kruhovém objezdu v Litvínově – Záluží odbočit doleva na silnici č. II/0272 směr Komořany a dále na silnici č. I/13 směr Chomutov. Vozidla projíždějící středem města Most mohou využít při jízdě do Chomutova komunikace vedoucí pod autodromem – ulicemi Pod Širokým vrchem a Tvrzova a poté se napojit na silnici č. I/13 směr Chomutov.

Dobu trvání uzavírky město Litvínov zatím neuvedlo. Jde ale o velkou dopravní stavbu, jejíž dokončení si vyžádá měsíce prací.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru