VIDEO: Toto je nový kruhový objezd v Mostě u muzea. Kvůli němu je uzavřený nájezd do města
Nový kruhový objezd pod Hněvínem u muzea. Foto: e-deniky.cz
Chomutov

Most – Přestavba křižovatky v Mostě u muzea na kruhový objezd už má své kontury. Pořád je ale pro řidiče tato silnice pod Hněvínem uzavřená.

Okružní křižovatka vzniká v souvislosti se stavbou silničního mostu přes železniční koridor a říčku Bílinu k úplně nové silnici na Mariánské Radčice. Ta povede okolo jezera Most.

Výstavba kruhového objezdu i stavba mostu, který se napojuje na současné přemostění čtyřproudové silnice Bílina – Most – Chomutov, si vyžádala uzavření dopravy v tomto úseku a využívání dlouhavých objízdných tras. Do města se tudy nedá vjet ani vyjet ve směru na Chomutov, Litvínov ani Teplice.

Jak dlouho práce ještě potrvají? Krajský úřad vydal povolení k uzavírce do konce května.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=hcY0jIK_JFE

Foto

2304kruhakmuzeum2

2304kruhakmuzeum3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru