Ve Březně se konaly Farmářské trhy. Lidé kupovali regionální výrobky
Farmářské trhy. Foto: Obec Březno
Chomutov

Březno u Chomutova - Již tradičně zavítaly do Března u Chomutova farmářskétrhy. Organizačně tuto akci zajišťovala MaS Droužkovice vespolupráci s Obcí Březno. Obec vložila ceny do tomboly, které byly tentokrát opravdu tematicky zaměřené na zahradu a vše, co s ní souvisí. Celý výtěžek z prodeje tomboly byl věnován na Konto Matýsek.

Trhy nabízely regionální produkty – víno od místních vinařů, med, medovinu, vepřové maso ve vlastní šťávě… Své stánky připravili i výrobcisýrů, uzenin, pekaři nebo keramičky. Nechybělo občerstvení, které nabízelo tradičnítrdelník, langoše, nepřeberné množství tepelně upravovaných uzenin…

A protože akci navštívilo i hodně dětí, byl připravenýprogram i pro nejmenší. Ten zajišťovala ZŠ a MŠ Březno v podobě hudebního vystoupení arukodělné dílničky, kde si mohly děti vyrobit jarní dekorace. Již takto nabitýprogram obohatila Jezdecká stáj Březno pod vedením pí Denisy Budákové, kteránabídla ukázku drezury koní a následné svezení jednotlivých zájemců.

Samozřejmě nemohla chybět ani zábava. O tu se tentokrát postaral populární bavič Milan Pitkin a hudební skupina Country 5.

Počasí  také přálo, tak co dodat na závěr? Snad jen:„Příště zase v Březně na shledanou.“

Obec Březno

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru