Víkendové incidenty v Chomutově: Muž ve vzteku kopl do cizího auta, výtržník rozmlátil dveře u domu na sídlišti
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Chomutovští policisté vyšetřují hned několik víkendových incidentů. Na sídlišti Zahradní někdo zničil dveře u domu, v Revoluční ulici pro změnu 42letý muž ve vzteku poškodil jinému muži auto.

K incidentu v Revoluční ulici došlo v sobotu. Pohádali se tady dva muži. Následně 42letý Chomutovan druhého muže napadl a ve vzteku mu kopl do auta. „Škoda byla odhadnuta na 10 tisíc korun. Uvedené jednání chomutovští policisté vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci,“ řekla k události policejní mluvčí Marie Pivková.

Na sídlišti Zahradní v sobotu někdo poškodil dveře u domu. Na místě policejní hlídka zjistila, že kdosi vhodil kámen do skleněné výplně, která se rozbila. „Za opravu zaplatí společenství vlastníků jednotek nejméně 6700 korun. I tento případ vyšetřují policisté jako trestný čin poškození cizí věci,“ doplnila Pivková.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru