Chlapec skákal po střeše auta, kamarádi ho přitom natáčeli na mobil
Strážníci si chlapce, který skákal po autě, všimli při běžné kontrolní činnosti na Březenecké. Na místo byl následně přivolán jeho otec. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Nepochopitelnou zábavu si našli tři kluci z Chomutova. Jeden skákal po střeše zaparkovaného auta, další dva ho přitom natáčeli na mobilní telefon. Případ se stal na konci března, teď o něm informovala městská policie.

Chlapec skákal po autě, které bylo zaparkované v Březenecké ulici. Když spatřil hlídku městské policie, z vozidla seskočil. Strážníci nicméně zjistili, že hoch při své „zábavě“  poškodil hned několik vozidel. Spojili se proto okamžitě s jeho otcem, který se dostavil na místo. O celé události byla vyrozuměna také sociálka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru