Konflikt na benzínce v Chomutově. Porvali se tady dva muži
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Policisté vyšetřují incident, který se stal v prostoru benzínové čerpací stanice v Chomutově. Nepohodli se tady dva muži, konflikt skončil rvačkou.

Podle policie se na benzince měl 45letý Jirkovan pohádat s jiným mužem, následně ho i fyzicky napadl. „Muž po útoku upadl na zaparkované vozidlo, zranil se a musel vyhledat lékařské ošetření,“ uvedla ke konfliktu policejní mluvčí Marie Pivková.

Při potyčce byl zničen kryt světlometu u zaparkovaného auta. Škoda se vyšplhala na 4 tisíce korun. „Co bylo příčinou incidentu, policisté vyšetřují,“ doplnila policejní mluvčí. Pětačtyřicetiletý útočník má na krku obvinění z výtržnictví.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru