Víkend na Chomutovsku poznamenala tragická nehoda. Kousek od Šebestiána zahynul motorkář
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko – Tragická dopravní nehoda se stala o víkendu na Chomutovsku. Na horách v sobotu zemřel motorkář.

Nehoda se stala v sobotu odpoledne na silnici od Nové Vsi směrem na obec Hora Svatého Šebestiána. „Sedmatřicetiletý muž na motocyklu tady v ostré pravotočivé zatáčce zřejmě nezvládl řízení, upadl na silnici a následně na krajnici narazil do sloupku svodidla. Při nárazu bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ popsala havárii policejní mluvčí Marie Pivková.

Od pátku do neděle se v Ústeckém kraji stalo 61 dopravních nehod, z toho 11 jich bylo na Chomutovsku. Celkem se při víkendových nehodách v kraji zranilo 10 lidí, z toho 2 těžce. Jediná tragická nehoda se odehrála právě na Chomutovsku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru