V Klášterci a Kadani řádili vandalové. Poškodili zaparkovaná auta
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Chomutov

Klášterec nad Ohří / Kadaň – Policisté hledají vandaly, kteří poškodili zaparkovaná auta v Klášterci nad Ohří a v Kadani. Dvě auta poškrábali, u třetího poničili střechu.

První dva případy se staly minulou sobotu na parkovišti v Klášterci. „Kdosi tady neznámým předmětem poškrábal dvě zaparkovaná auta, čímž majitelům vznikla škoda ve výši 22 tisíc korun,“ sdělila policejní mluvčí Marie Pivková.

V Kadani tento týden neznámý vandal poničil auto zaparkované ve městě. Majitelka ho ve středu večer nechala stát v Golovinově ulici a do druhého dne kdosi poškodil střechu. „Škoda byla odhadnuta na necelých 31 tisíc korun,“ doplnila policejní mluvčí.

Oba případy vandalství policisté vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru