Chomutov - Nezodpovědný majitel se chtěl v Chomutově pravděpodobně zbavit svého psa. Agresivní zvíře přivázal ke sloupu ve Spořické ulici a vypařil se.

Přivázaný pitbul. Foto: Městská policie Chomutov

"V úterý 23. června hodinu a půl po půlnoci jeden muž vytočil linku městské policie. Veliteli směny do telefonního sluchátka řekl, že na konci Spořické ulice je přivázaný velký pes. Patrně ho tam někdo odložil. Na místo pak byla vyslána hlídka vyškolená na odchyt zvířat. Když strážníci přijeli, uviděli statného pitbula uvázaného vodítkem u sloupu," přibližuje zásah strážníků mluvčí Vladimír Valenta.

Pes měl naštěstí náhubek. "To bylo dobře, protože byl dosti agresivní. Přesto se ho hlídce městské policie podařilo zpacifikovat a převézt do nedalekého psího útulku v Beethovenově ulici," dodal Vladimír Valenta.

V minulosti museli městští policisté kvůli odchytu až do lesa nad městem, kde byl rovněž uvázán pes. Toho tenkrát naštěstí objevil houbař, který přivolal strážníky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru